TRADU

Am înițiat Catalog al Traducătorilor în urmă cu 23 ani, în 2001. Până în 2019 s-au înregistrat în catalog peste 14.000 traducători şi au fost efectuate peste 7.000.000 căutări.

În 2019 am început diversificarea serviciilor pe care le oferim traducătorilor şi celor în căutare de servicii de traducere. Am început să creăm o platformă care să aducă simplitate şi eficienţă în comunicarea dintre traducători şi clienţii lor, în asistenţa reciprocă a traducătorilor, în dezvoltarea uneltelor de lucru necesare acțivităților de traducere și atragere clienți.

Ne-am bucura dacă ne-ați comunica ce servicii şi facilităţi suplimentare ați dori să mai găsiți pe acest site web. Vom ține cont de toate sugestiile dvs. Vă mulţumim!

 tradu.ro

SIGN

Am început să dezvoltăm dicționare electronice în urmă cu 25 ani, în 1999. Produsul actual se găsește la SIGN.ro

Suntem lideri ai pieței dicționarelor electronice, deoarece dicționarul dezvoltat de noi: include 7 limbi străine de circulație internațională; vă permite să traduceți la fel de facil din limba română spre o limbă străină ca și invers; include cel mai mare număr de definiții pentru fiecare limbă străină; include foarte multe definiții din domenii de specialitate; are toate cuvintele scrise cu diacritice; modalitate specială de căutare și afișare a definițiilor ușurează mult procesul de traducere.

Puteți adăuga nelimitat definiții noi și să le corectați pe cele existente. Puteți să îl folosiți ca persoană individuală sau împreună cu un grup de colegi. Puteți să îl folosiți pe unul sau mai multe calculatoare, la serviciu și acasă. Nu neceisită conexiune la Internet Este foarte ieftin și accesibil.

 sign.ro